afa

 "Είναι διαπιστωμένο ότι για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα των ομάδων τους , οι παράγοντες αναζητούν λύση μέσα από κάποιους χορηγούς  η κάνοντας την ομάδα τους θυγατρική κάποιας άλλης

Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, μετά την πανδημία, θα αλλάξει, ειδικά σε κάποιες ομάδες που έχουν ταυτιστεί με το χρήμα ή καλύτερα έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό. "

(Βογιατζόγλου Τάσος πρόεδρος Δωριέα)

makris

22/3/20

«Χαιρετίζω τους φίλους του Δωριέα και όλο το νησί. Με την ιδιότητα του γιατρού αλλά και σαν άνθρωπος θα ήθελα να επισημάνω κάποια στοιχεία.

1. Ενημερωνόμαστε κάθε μέρα (TV, ράδιο) και εφαρμόζουμε τις οδηγίες του επιτελείου του κ. Τσιόδρα. Οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιούνται. 2. Ας ετοιμαζόμαστε όχι για σπριντ αλλά μαραθώνιο (ενδέχεται να διαρκέσει πολύ αυτή η περίοδος  ,χρειάζεται αντοχή) 3. Όσοι από εμάς έχουμε γνωστά προβλήματα υγείας μένουμε σε επικοινωνία με το γιατρό που μας παρακολουθεί (το ενδεχόμενο - νέος ιός, να μη μας αποσπάσει από τη φροντίδα της βεβαιότητας - επιβεβαιωμένο πρόβλημα υγείας) 4. Οι νησιώτες προσέχουμε διπλά και τρίδιπλα γιατί η πρόσβασή μας σε ΜΕΘ είναι εξαιρετικά δύσκολη εφόσον τη χρειαστούμε. 5. Γυμνάζουμε σώμα και πνεύμα στο μέτρο του δυνατού , σεβόμενοι τις οδηγίες. 6. Φροντίζουμε όσους είναι μόνοι και μας χρειάζονται, με προσοχή χωρίς να ρισκάρουμε μετάδοση.

Εύχομαι να βγούμε από αυτό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, σοφότεροι και δυνατότεροι

(Μακρής Γιάννης, Γιατρός)

Papasavas

"Είμαστε τυχεροί σαν χώρα που μπορέσαμε πολύ γρήγορα και λάβαμε μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid-19  Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οποιοσδήποτε , μπορεί να νοσήσει και να μεταφέρει την ασθένεια.  Αν ξεφύγει η ασθένεια θα είναι δύσκολο να ελεγχθεί , ειδικά στην χώρα μας ,στην οποία  δεν έχουμε καλές νοσοκομειακές υποδομές ,ενώ έχουμε  σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό..οπότε για το καλό όλων ,μένουμε σπίτι"

(Παπασάββας Κομνηνός, φαρμακοποιός)

niki

20-3-20

 " Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σαν μια σκηνή θεάτρου, όμως η παράσταση του σταμάτησε προσωρινά  Όταν ξαναρχίσει,  ποιοι  θα είναι πίσω από την αυλαία (κουρτίνα) κανείς δεν γνωρίζει. Γιατί δεν ξέρουμε  πότε είναι το τέλος της πανδημίας του ιού,  γνωρίζουμε  όμως ότι (από το 1924) όποτε  ανοίγει η κουρτίνα (μετά από κρίσεις), ο Δωριέας  βρίσκεται πάντα στη σκηνή"

(Βογιατζόγλου Τάσος πρόεδρος Δωριέα)

 Υπεραγορές και delivery είναι οι επιχειρήσεις τις οποίες η κρίση έχει επηρεάσει μέχρι στιγμής ευνοϊκά. Όμως καταστροφικές είναι οι συνέπειες του κορωνοϊού για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία

 

1 t.v

18/3/20

«Ξεκινώντας το πρωτάθλημα (2019-2020) της Γ κατηγορίας, υπολογίζαμε  με βάση τον αρχικό σχεδιασμό , ότι αυτή την εβδομάδα ,θα τελείωνε το πρωτάθλημα .Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ,ο Θεός γελάει»

pagkos

12/3/20

Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς  -  Θύελλα (1)

 Φαληράκι  -  Ευαγόρας (2)

Ασκληπειό  -  Ιππότες (Χ)

Πάνθηρες -  Νίκη (2)

«Εμείς αν παίξουμε σοβαρά και μεθοδικά θα πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μια ατυχία με τους συγκεκριμένους αντιπάλους για να παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους ενώ στη δική μας  τους δίνουμε βαθμούς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξει αυτό»

(Αλέξανδρος Καραγιάννης)

¨Ρήση¨

Ο άνθρωπος χρειάζεται δυσκολίες. Είναι απαραίτητες για την υγεία.

Επόμενος Αγώνας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
Ποδοσφαίρου.

17η Αγωνιστική  

Δωριέας - Θύελλα

Γήπεδο. Καρακόνερο

Ημερομηνία  

Ωρα 

Βαθμολογία

ΟΦΙστρίου 42
Ευαγόρας 39
Ιππότες 35
 Π.Α.Σ. Ακληπειού28
Α.Σ. Χάλκης 25
Πάνθηρες Ρόδου 20
Δ.Α.Ν.Σ Δωριεύς 17
Νίκη Ρόδου 13
Θύελλα Πυλώνας 10
Φαληράκι 6