zouroudis 

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Μετά από αδράνεια της άμυνας μου δεχτήκαμε ένα φτηνό γκολ με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ για 75 λεπτά .Είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορέσουμε να απειλήσουμε με ελάχιστες ευκαιρίες . Το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο και εύχομαι καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στην ομάδα του Δωριέα. Ευχαριστούμε πολύ και για την φιλοξενία... Επίσης θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στους 3 διαιτητές»

(Ζουρούδης Κώστας, προπονητής Νίκης)

Προγνωστικά Κυριακής

Νίκη • Α.Ο. Φαληρακίου (χ)
Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς • Ασκληπειό (1)
Πάνθηρες Ρόδου • Ιππότες (1)
Θύελλα Πυλώνας • Ευαγόρας (2)

(Φουρτίνας Βασίλης)

1 ippotes

13/2/20

 «Χθες η στενοχώρια μας ήταν μεγάλη , μετά την ήττα από τους Ιππότες  Δεν θα μείνουμε όμως στα χθεσινά συναισθήματα , είχαμε μια στενοχώρια που πρέπει σήμερα ν αγνοήσουμε Παρακολουθώντας κανείς τον Δωριέα τα πρώτα 80λεπτά του αγώνα ,δεν θα πρέπει ν ανησυχεί για το μέλλον του»

(Βογιατζόγλου Τάσος ,πρόεδρος Δωριέα)

1 mila o proedros

"Αν εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες μας, μπορούμε να επιτύχουμε καλά αποτελέσματα τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Θα επιδιώξουμε να περάσουμε τους 25 βαθμούς στην  τελική βαθμολογία"

(Βογιατζόγλου Τάσος, πρόεδρος Δωριέα)

1 tsixlias

Προγνωστικά 13ης αγωνιστικής


Φαληράκι • Ασκληπειό (2)
Ο.Φ. Ιστρίου • Νίκη  (1)
Χάλκη • Θύελλα (χ)
Ιππότες - ΔΑΝΣ Δωριεύς (2)

(Τσιχλιάς Δημήτρης)

1 1 1 orestis

"Το σημερινό αποτέλεσμα το χάρηκα περισσότερο από νίκες μας.
Παρά τις τόσες απουσίες, παρά τις αναγκαστικές αλλαγές , καταφέραμε να βάλουμε ένα παλληκαρίσιο γκολ στην εκπνοή του αγώνα και να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.
Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν σήμερα, για την ψυχή και το πάθος που έδειξαν. Μας κάνατε περήφανους¨

(Χατζηιωάννου Ορέστης, προπονητής Δωριέα)

goalpost

Δίκαιο το αποτέλεσμα κόουτς ;

 " Προσωπικά, θεωρώ το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Χάλκη δίκαιο. Παρά το ότι η αντίπαλη ομάδα δεν δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες, είχε πρωτοβουλία των κινήσεων κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της. Εμείς εκτός από το ξεκίνημα, όπου και είχαμε κάποιες υποσχόμενες αντεπιθέσεις, δεν καταφέραμε να είμαστε ιδιαίτερα απειλητικοί και περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο."

 Τι δεν πήγε καλά ;

 "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που συζητήσαμε πριν την αρχή του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα εξής: Πρώτον, το πρέσινγκ μας ήταν ασυντόνιστο και ο αντίπαλος πέρναγε εύκολα την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο. Δεύτερον ο σέντερ φορ ήταν απελπιστικά μόνος, καθώς τις περισσότερες φορές κερδίζαμε την κατοχή της μπάλας κοντά στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα να πρέπει να καλύψουμε μεγάλες αποστάσεις για να του δώσουμε στήριξη στις αντεπιθέσεις και να βρεθούμε πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλαυτα, όσοι αγωνίστηκαν, έδωσαν ότι μπορούσαν και αυτό είναι πολύ θετικό".

Την Κυριακή έχει Πάνθηρες

 "Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να βελτιωθούμε συνολικά και να έχουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα με τον οποιονδήποτε αντίπαλο"

(Ορέστης Χατζηιωάννου, προπονητής Δωριέα)

¨Ρήση¨

Είναι πάντα οι βολεμένοι που είναι μετριόφρονες

Επόμενος Αγώνας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
Ποδοσφαίρου.

16η Αγωνιστική  

Δωριέας - ρεπό

Γήπεδο. Καρακόνερο

Ημερομηνία 30/2/19

Ωρα 

Βαθμολογία

ΟΦΙστρίου 39
Ευαγόρας 36
Ιππότες 32
Α.Σ. Χάλκης 25
Π.Α.Σ. Ακληπειού25
Πάνθηρες Ρόδου 20
Δ.Α.Ν.Σ Δωριεύς 17
Νίκη Ρόδου 10
Θύελλα Πυλώνας 7
Φαληράκι 6